Názov: | Antioxidačné vlastnosti jedlých húb s potenciálom inhibície quorum sensing : [Antioxidant properties of edible mushrooms with quorum sensing inhibition potential] | |
Zápis: | BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - STRAPÁČ, Imrich - ČUVALOVÁ, Anna - KMEŤ, Vladimír. Antioxidačné vlastnosti jedlých húb s potenciálom inhibície quorum sensing : [Antioxidant properties of edible mushrooms with quorum sensing inhibition potential] In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 169-172. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | BEDLOVIČOVÁ Zdenka | 40 % |
STRAPÁČ Imrich | 40 % | |
ČUVALOVÁ Anna | 10 % | |
KMEŤ Vladimír | 10 % | |
Autori vydania: | KORYTÁR Ľuboš, PEŤKO Branislav, MIHÁLY Martin, STODOLA Ladislav, PIEŠOVÁ Elena | |
Vydanie: | Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice School -Science - Practice: Scientific Conference on the Occasion of the Celebration of the 70th Anniversary of the Foundation of UVMP in Košice Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach CD-ROM, S. 169-172 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-628-2 | |
Oblasť výskumu: | 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy | |
Jazyk: | slovenský |