Title: Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka.
Record: SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 182-186.
Year: 2019
Category: BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
Authors:SEMJON Boris30 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
VATAŠČINOVÁ Tatiana5 %
BENEŠOVÁ Lucia30 %
GOLIAN Jozef5 %
KRÁL Martin5 %
POSPIECH Matej5 %
WALCZYCKA Maria5 %
HERNIK Józef5 %
Edition: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 182-186
Publisher: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Bratislava
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89738-19-9
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
URL: http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033676-Vplyv-technologie-vyroby-na-senzoricku-kvalitu-neudenej-a-udenej-parenice-vyrobenej-z-kravskeho-past/
Skip to content