Názov: | Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka. | |
Zápis: | SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 182-186. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) | |
Autori: | SEMJON Boris | 30 % |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
VATAŠČINOVÁ Tatiana | 5 % | |
BENEŠOVÁ Lucia | 30 % | |
GOLIAN Jozef | 5 % | |
KRÁL Martin | 5 % | |
POSPIECH Matej | 5 % | |
WALCZYCKA Maria | 5 % | |
HERNIK Józef | 5 % | |
Vydanie: | Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 zborník príspevkov z vedeckej konferencie online, S. 182-186 |
|
Vydavateľ: | Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89738-19-9 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL: | http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359 | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033676-Vplyv-technologie-vyroby-na-senzoricku-kvalitu-neudenej-a-udenej-parenice-vyrobenej-z-kravskeho-past/ |