Názov: Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka.
Zápis: SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 182-186.
Rok vydania: 2019
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:SEMJON Boris30 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
VATAŠČINOVÁ Tatiana5 %
BENEŠOVÁ Lucia30 %
GOLIAN Jozef5 %
KRÁL Martin5 %
POSPIECH Matej5 %
WALCZYCKA Maria5 %
HERNIK Józef5 %
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 182-186
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-19-9
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033676-Vplyv-technologie-vyroby-na-senzoricku-kvalitu-neudenej-a-udenej-parenice-vyrobenej-z-kravskeho-past/
Skip to content