Title: Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca.
Record: BARTKOVSKÝ, Martin. Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 119 l. + CD-ROM.
Year: 2020
Category: DAI - Dissertation and habilitation works
Authors:BARTKOVSKÝ Martin0 %
Publisher: UVLF v Košiciach
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
Range: 119 l.
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
URL: https://app.crepc.sk/?fn=formularChildKH7SO&hs=F421C1FBD15942F1BB0601F9C9833918&seo=CREP%C4%8C-formul%C3%A1r-kniha
Skip to content