Title: |
Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca. |
Record: |
BARTKOVSKÝ, Martin. Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 119 l. + CD-ROM.
|
Year: |
2020 |
Category: |
DAI - Dissertation and habilitation works |
Authors: | BARTKOVSKÝ Martin | 0 % |
Publisher: |
UVLF v Košiciach |
Place of issue: |
Košice |
Country of issue: |
Slovakia |
Range: |
119 l. |
Research area: |
200 - Veterinary Sciences |
Language: |
slovak |
URL: |
https://app.crepc.sk/?fn=formularChildKH7SO&hs=F421C1FBD15942F1BB0601F9C9833918&seo=CREP%C4%8C-formul%C3%A1r-kniha |