Názov: Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca.
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin. Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 119 l. + CD-ROM.
Rok vydania: 2020
Kategória: DAI - Dizertačné a habilitačné práce
Autori:BARTKOVSKÝ Martin0 %
Vydavateľ: UVLF v Košiciach
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Rozsah: 119 l.
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: https://app.crepc.sk/?fn=formularChildKH7SO&hs=F421C1FBD15942F1BB0601F9C9833918&seo=CREP%C4%8C-formul%C3%A1r-kniha
Skip to content