Názov: | Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca. | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin. Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 119 l. + CD-ROM. | |
Rok vydania: | 2020 | |
Kategória: | DAI - Dizertačné a habilitačné práce | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 0 % |
Vydavateľ: | UVLF v Košiciach | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
Rozsah: | 119 l. | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL: | https://app.crepc.sk/?fn=formularChildKH7SO&hs=F421C1FBD15942F1BB0601F9C9833918&seo=CREP%C4%8C-formul%C3%A1r-kniha |