Title: | Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka : [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk] | |
Record: | SEMJON, Boris - MOKÁNYOVÁ, Andrea - MAĽOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka : [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 233-237. | |
Year: | 2020 | |
Category: | AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs | |
Authors: | SEMJON Boris | 40 % |
MOKÁNYOVÁ Andrea | 15 % | |
MAĽOVÁ Jana | 15 % | |
BUJŇÁK Lukáš | 15 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 15 % | |
Autori vydania: | MARCINČÁK Slavomír, SEMJON Boris, GOLIAN Jozef, BUJŇÁK Lukáš, DUDRIKOVÁ Eva, JEVINOVÁ Pavlína, NOVOTNÝ Jaroslav, POPELKA Peter, REGECOVÁ Ivana | |
Edition: | Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave S. 233-237 |
|
Publisher: | Garmond | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-89703-83-8 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak |