Názov: Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka : [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk]
Zápis: SEMJON, Boris - MOKÁNYOVÁ, Andrea - MAĽOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka : [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 233-237.
Rok vydania: 2020
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:SEMJON Boris40 %
MOKÁNYOVÁ Andrea15 %
MAĽOVÁ Jana15 %
BUJŇÁK Lukáš15 %
MARCINČÁK Slavomír15 %
Autori vydania:MARCINČÁK Slavomír, SEMJON Boris, GOLIAN Jozef, BUJŇÁK Lukáš, DUDRIKOVÁ Eva, JEVINOVÁ Pavlína, NOVOTNÝ Jaroslav, POPELKA Peter, REGECOVÁ Ivana
Vydanie: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave
S. 233-237
Vydavateľ: Garmond
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89703-83-8
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content