Názov: | Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka : [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - MOKÁNYOVÁ, Andrea - MAĽOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka : [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 233-237. | |
Rok vydania: | 2020 | |
Kategória: | AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | |
Autori: | SEMJON Boris | 40 % |
MOKÁNYOVÁ Andrea | 15 % | |
MAĽOVÁ Jana | 15 % | |
BUJŇÁK Lukáš | 15 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 15 % | |
Autori vydania: | MARCINČÁK Slavomír, SEMJON Boris, GOLIAN Jozef, BUJŇÁK Lukáš, DUDRIKOVÁ Eva, JEVINOVÁ Pavlína, NOVOTNÝ Jaroslav, POPELKA Peter, REGECOVÁ Ivana | |
Vydanie: | Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave S. 233-237 |
|
Vydavateľ: | Garmond | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89703-83-8 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |