Title: |
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. |
Record: |
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Boris Semjon, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, 414 s.
|
Year: |
2021 |
Category: |
FAI - Book-making compilations (bibliographies, encyclopedias, catalogs, dictionaries, collections, atlases ...) |
Authors: | SEMJON Boris | 50 % |
| POPELKA Peter | 50 % |
Reviewers: |
Jaroslav Legáth, Pavel Naď. |
UVMP share: |
100 % |
Publisher: |
UVLF |
Issue number: |
1. vyd. |
Place of issue: |
Košice |
Country of issue: |
Slovakia |
ISBN: | 978-80-8077-733-3 |
Range: |
USB kľúč, 414 s. |
Research area: |
200 - Veterinary Sciences |
Language: |
slovak |