Title: Farebná a oxidačná stabilita nakrajánej hydinovej a morčacej šunky : [The colour and oxidation stability of sliced poultry and turkey ham]
Record: REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Farebná a oxidačná stabilita nakrajánej hydinovej a morčacej šunky : [The colour and oxidation stability of sliced poultry and turkey ham] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 334-340.
Year: 2021
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:REITZNEROVÁ Anna0 %
SEMJON Boris0 %
MAKIŠ Andrej0 %
MARCINČÁK Slavomír0 %
Autori vydania:SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
USB kľúč, S. 334-340
Publisher: UVLF v Košiciach
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-733-3
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
Skip to content