Title: | Farebná a oxidačná stabilita nakrajánej hydinovej a morčacej šunky : [The colour and oxidation stability of sliced poultry and turkey ham] | |
Record: | REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Farebná a oxidačná stabilita nakrajánej hydinovej a morčacej šunky : [The colour and oxidation stability of sliced poultry and turkey ham] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 334-340. | |
Year: | 2021 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | REITZNEROVÁ Anna | 0 % |
SEMJON Boris | 0 % | |
MAKIŠ Andrej | 0 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 0 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products USB kľúč, S. 334-340 |
|
Publisher: | UVLF v Košiciach | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-733-3 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak |