Title: Senzorická analýza vybraných mäsových výrobkov : [Sensory analysis of selected meat products]
Record: BENEŠOVÁ, Lucia - VLČKO, Tomáš - ČAPLA, Jozef - JAKABOVÁ, Silvia - SEMJON, Boris - GOLIAN, Jozef. Senzorická analýza vybraných mäsových výrobkov : [Sensory analysis of selected meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 17.
Year: 2021
Category: AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:BENEŠOVÁ Lucia20 %
VLČKO Tomáš16 %
ČAPLA Jozef16 %
JAKABOVÁ Silvia16 %
SEMJON Boris16 %
GOLIAN Jozef16 %
Autori vydania:SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 17
Publisher: UVLF v Košiciach
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-734-0
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
Skip to content