Title: Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka : [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion]
Record: BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka : [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 91-94.
Year: 2021
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:BUJŇÁK Lukáš90 %
NAĎ Pavel10 %
Autori vydania:HREDZÁK Slavomír, ŽITŇAN Rudolf, HANČUĽÁK Jozef, BRIANČIN Jaroslav
Edition: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and Central Europe: The 30th Scientific Symposium with International Participation
30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 91-94
Publisher: Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89883-12-7
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
Skip to content