Názov: | Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka : [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion] | |
Zápis: | BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka : [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 91-94. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | BUJŇÁK Lukáš | 90 % |
NAĎ Pavel | 10 % | |
Autori vydania: | HREDZÁK Slavomír, ŽITŇAN Rudolf, HANČUĽÁK Jozef, BRIANČIN Jaroslav | |
Vydanie: | Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and Central Europe: The 30th Scientific Symposium with International Participation 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou CD-ROM, S. 91-94 |
|
Vydavateľ: | Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89883-12-7 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |