Title: | Vplyv aditív vo výžive kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in chicken nutrition on the quality and safety of produced meat fats] | |
Record: | MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in chicken nutrition on the quality and safety of produced meat fats] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 50. | |
Year: | 2022 | |
Category: | V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection | |
Output type: | ABP - abstract from the event | |
Authors: | MARCINČÁK Slavomír | 50 % |
ČERTÍK Milan | 15 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 35 % | |
Autori vydania: | POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 50 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-751-7 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Field: | Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences Name of the field of study: veterinary medicine |
|
Language: | slovak |