Title: Vplyv spôsobu prípravy kávy na antioxidačnú aktivitu vo filtrovaných výberových kávach : [Impact of preparation method on antioxidant activity in filtered specialty coffee beverages]
Record: VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu prípravy kávy na antioxidačnú aktivitu vo filtrovaných výberových kávach : [Impact of preparation method on antioxidant activity in filtered specialty coffee beverages] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 78.
Year: 2022
Category: V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type: ABP - abstract from the event
Authors:VÁRADY Matúš40 %
TAUCHEN Jan10 %
KLOUČEK Pavel10 %
POPELKA Peter40 %
Autori vydania:POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 78
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-751-7
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Field: Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language: slovak
Skip to content