Title: Inovácia štruktúry a obsahového zamerania študijných programov profilujúcich potravinárske študijné odbory s ohľadom na digitalizáciu výučby : [Innovation of the structure and content of study programs profiling food study programs with a view to digitizing of teaching]
Record: MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - GOLIAN, Jozef - DUDA-CHODAK, Alexandra - WALCZYCKA, Maria - POSPIECH, Matej. Inovácia štruktúry a obsahového zamerania študijných programov profilujúcich potravinárske študijné odbory s ohľadom na digitalizáciu výučby : [Innovation of the structure and content of study programs profiling food study programs with a view to digitizing of teaching] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 71.
Year: 2023
Category: V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type: ABP - abstract from the event
Authors:MARCINČÁK Slavomír60 %
SEMJON Boris20 %
GOLIAN Jozef5 %
DUDA-CHODAK Alexandra5 %
WALCZYCKA Maria5 %
POSPIECH Matej5 %
Autori vydania:BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, LOVAYOVÁ Viera
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy
Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities - current issues and trends
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 71
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-786-9
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Field: Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language: slovak
Skip to content