Title: Vplyv macerácie hrozna na antioxidačné vlastnosti a obsah celkových polyfenolov vo víne : [Effect of grape maceration on the antioxidant and the content of polyphenols in wine]
Record: BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - MIŠČIKOVÁ, Alexandra. Vplyv macerácie hrozna na antioxidačné vlastnosti a obsah celkových polyfenolov vo víne : [Effect of grape maceration on the antioxidant and the content of polyphenols in wine] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 188-193.
Year: 2023
Category: V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type: PRP - contribution from the event
Authors:BARTKOVSKÝ Martin45 %
SEMJON Boris35 %
MARCINČÁK Slavomír15 %
MIŠČIKOVÁ Alexandra5 %
Autori vydania:BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, LOVAYOVÁ Viera
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy
Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of milk and plant commodities - current issues and trends
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií
USB kľúč, S. 188-193
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-787-6
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Field: Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language: slovak
Skip to content