Title: | Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC : [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method] | |
Record: | DIČÁKOVÁ, Zuzana - CABADAJ, Rudolf - PAULSEN, Peter. Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC : [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 60-61. | |
Year: | 1998 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | DIČÁKOVÁ Zuzana | 0 % |
CABADAJ Rudolf | 0 % | |
PAULSEN Peter | 0 % | |
Edition: | Hygiena alimentorum XIX Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998 S. 60-61 |
|
Publisher: | Univerzita veterinárskeho lekárstva | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
Research area: | neuvedená | |
Language: | slovak |