Title: Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC : [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method]
Record: DIČÁKOVÁ, Zuzana - CABADAJ, Rudolf - PAULSEN, Peter. Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC : [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 60-61.
Year: 1998
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:DIČÁKOVÁ Zuzana0 %
CABADAJ Rudolf0 %
PAULSEN Peter0 %
Edition: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 60-61
Publisher: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
Research area: neuvedená
Language: slovak
Skip to content