Názov: Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC : [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method]
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana - CABADAJ, Rudolf - PAULSEN, Peter. Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC : [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 60-61.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana0 %
CABADAJ Rudolf0 %
PAULSEN Peter0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 60-61
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content