Title: Využitie prírodných antiooxidantov v mäsovej výrobe.
Record: TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Využitie prírodných antiooxidantov v mäsovej výrobe. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava : Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava, 2000. ISBN 80-227-1440-2, s. 71-75.
Year: 2000
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:TUREK Peter0 %
KORIMOVÁ Ľudmila0 %
NAGY Jozef0 %
MÁTÉ Dionýz0 %
Edition: Výživa - potraviny - legislatíva
S. 71-75
Publisher: Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava
Place of issue: Bratislava
Country of issue: Slovakia
ISBN:80-227-1440-2
Research area: neuvedená
Language: slovak
Citations:
2011: [4] MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Oxidačná a bakteriálna stabilite mäsových výrobkov po pridaní extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej do mäsového diela. In HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 139-142.
2011: [4] MARCINČÁKOVÁ, Dana - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír. OXIDATION AND BACTERIAL STABILITY OF MEAT PRODUCTS PREPARED FROM RAW MATERIAL TREATED WITH AGRIMONY AND SAGE EXTRACTS. In Folia veterinaria. ISSN 0015-5748, 2011, roč. 55, suppl. 2, s. 29-31.
2009: [4] MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - POPELKA, Peter. Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In Potravinárstvo. - Nitra : SPU, 2009. ISSN 1338-0230, 2009, roč. 3, č. 2, s. 56-60.
2008: [4] MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie antioxidačných a antimikrobiálnych vlastností rastlinných extraktov u tepelne opracovaných mäsových výrobkov z bravčového mäsa. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 189-192.
Skip to content