2011: [4] MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Oxidačná a bakteriálna stabilite mäsových výrobkov po pridaní extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej do mäsového diela. In HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 139-142.
|
|
2011: [4] MARCINČÁKOVÁ, Dana - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír. OXIDATION AND BACTERIAL STABILITY OF MEAT PRODUCTS PREPARED FROM RAW MATERIAL TREATED WITH AGRIMONY AND SAGE EXTRACTS. In Folia veterinaria. ISSN 0015-5748, 2011, roč. 55, suppl. 2, s. 29-31.
|
|
2009: [4] MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - POPELKA, Peter. Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In Potravinárstvo. - Nitra : SPU, 2009. ISSN 1338-0230, 2009, roč. 3, č. 2, s. 56-60.
|
|
2008: [4] MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie antioxidačných a antimikrobiálnych vlastností rastlinných extraktov u tepelne opracovaných mäsových výrobkov z bravčového mäsa. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 189-192.
|
|