Title: Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov : [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants]
Record: KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov : [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 116-117.
Year: 1999
Category: AFL - Posters from domestic conferences
Authors:KORIMOVÁ Ľudmila0 %
MÁTÉ Dionýz0 %
TUREK Peter0 %
MIŽÁKOVÁ Adriana0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Edition: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 116-117
Publisher: UVL
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:80-7148-036-3
Research area: neuvedená
Language: slovak
Skip to content