Názov: Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov : [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants]
Zápis: KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov : [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 116-117.
Rok vydania: 1999
Kategória: AFL - Postery z domácich konferencií
Autori:KORIMOVÁ Ľudmila0 %
MÁTÉ Dionýz0 %
TUREK Peter0 %
MIŽÁKOVÁ Adriana0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 116-117
Vydavateľ: UVL
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:80-7148-036-3
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content