Title: | Senzorické hodnotenie mäsových výrobkov vo vzťahu k degradačným produktom tukov : [The organoleptical evaluation of meat products on the relationship to the fat degradation products] | |
Record: | KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KORIM, Peter. Senzorické hodnotenie mäsových výrobkov vo vzťahu k degradačným produktom tukov : [The organoleptical evaluation of meat products on the relationship to the fat degradation products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 118-120. | |
Year: | 1999 | |
Category: | AFL - Posters from domestic conferences | |
Authors: | KORIMOVÁ Ľudmila | 0 % |
TUREK Peter | 0 % | |
MÁTÉ Dionýz | 0 % | |
KORIM Peter | 0 % | |
Autori vydania: | BYSTRICKÝ Pavel | |
Edition: | Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999 Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters S. 118-120 |
|
Publisher: | UVL | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 80-7148-036-3 | |
Research area: | neuvedená | |
Language: | slovak |