Title: Vplyv suplementácie kŕmnej dávky vitamínom E na kvalitu bravčového mäsa : [Effect of dietary supplementation with vitamin E on quality of pork meat]
Record: KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - ČERMAN, J. - MUDROŇ, Pavol - SEIDEL, Herbert - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv suplementácie kŕmnej dávky vitamínom E na kvalitu bravčového mäsa : [Effect of dietary supplementation with vitamin E on quality of pork meat] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 124-126.
Year: 1999
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:KOVÁČ Gabriel0 %
TUREK Peter0 %
ČERMAN J.0 %
MUDROŇ Pavol0 %
SEIDEL Herbert0 %
KORIMOVÁ Ľudmila0 %
LINK Róbert0 %
MÁTÉ Dionýz0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Edition: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 124-126
Publisher: UVL
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:80-7148-036-3
Research area: neuvedená
Language: slovak
Skip to content