Názov: | Vplyv suplementácie kŕmnej dávky vitamínom E na kvalitu bravčového mäsa : [Effect of dietary supplementation with vitamin E on quality of pork meat] | |
Zápis: | KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - ČERMAN, J. - MUDROŇ, Pavol - SEIDEL, Herbert - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv suplementácie kŕmnej dávky vitamínom E na kvalitu bravčového mäsa : [Effect of dietary supplementation with vitamin E on quality of pork meat] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 124-126. | |
Rok vydania: | 1999 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | KOVÁČ Gabriel | 0 % |
TUREK Peter | 0 % | |
ČERMAN J. | 0 % | |
MUDROŇ Pavol | 0 % | |
SEIDEL Herbert | 0 % | |
KORIMOVÁ Ľudmila | 0 % | |
LINK Róbert | 0 % | |
MÁTÉ Dionýz | 0 % | |
Autori vydania: | BYSTRICKÝ Pavel | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999 Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters S. 124-126 |
|
Vydavateľ: | UVL | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 80-7148-036-3 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |