Title: Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products : [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch]
Record: LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products : [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 135-137.
Year: 1999
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:LAUKOVÁ Andrea0 %
TUREK Peter0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Edition: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 135-137
Publisher: UVL
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:80-7148-036-3
Research area: neuvedená
Language: english
Skip to content