Názov: Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products : [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch]
Zápis: LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products : [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 135-137.
Rok vydania: 1999
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:LAUKOVÁ Andrea0 %
TUREK Peter0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 135-137
Vydavateľ: UVL
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:80-7148-036-3
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: anglický
Skip to content