Názov: | Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products : [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch] | |
Zápis: | LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products : [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 135-137. | |
Rok vydania: | 1999 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | LAUKOVÁ Andrea | 0 % |
TUREK Peter | 0 % | |
Autori vydania: | BYSTRICKÝ Pavel | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999 Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters S. 135-137 |
|
Vydavateľ: | UVL | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 80-7148-036-3 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | anglický |