Title: Zmeny niektorých chemických a mikrobiologických ukazovateľov v priebehu zrenia ovčieho hrudkového syra v laboratórnych podmienkach : [The changes of some chemical and microbiological index during the ripening of ewes cheese at the laboroatory conditions]
Record: PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Zmeny niektorých chemických a mikrobiologických ukazovateľov v priebehu zrenia ovčieho hrudkového syra v laboratórnych podmienkach : [The changes of some chemical and microbiological index during the ripening of ewes cheese at the laboroatory conditions] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 194-195.
Year: 1999
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:PAŽÁKOVÁ Janka0 %
NAGY Jozef0 %
TUREK Peter0 %
LACIAKOVÁ Anna0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Edition: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 194-195
Publisher: UVL
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:80-7148-036-3
Research area: neuvedená
Language: slovak
Skip to content