Title: Vplyv prírodných antioxidantov aplikovaných in vivo a in vitro na kvalitu fermentovaných mäsových výrobkov : [The influence of natural antioxidants applied in vivo and in vitro for the quality of fermented meat products]
Record: TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - KOVÁČ, Gabriel - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Vplyv prírodných antioxidantov aplikovaných in vivo a in vitro na kvalitu fermentovaných mäsových výrobkov : [The influence of natural antioxidants applied in vivo and in vitro for the quality of fermented meat products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 252-253.
Year: 1999
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:TUREK Peter0 %
KORIMOVÁ Ľudmila0 %
KOVÁČ Gabriel0 %
MÁTÉ Dionýz0 %
NAGY Jozef0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Edition: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 252-253
Publisher: UVL
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:80-7148-036-3
Research area: neuvedená
Language: slovak
Skip to content