Title: | Vplyv prírodných antioxidantov aplikovaných in vivo a in vitro na kvalitu fermentovaných mäsových výrobkov : [The influence of natural antioxidants applied in vivo and in vitro for the quality of fermented meat products] | |
Record: | TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - KOVÁČ, Gabriel - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Vplyv prírodných antioxidantov aplikovaných in vivo a in vitro na kvalitu fermentovaných mäsových výrobkov : [The influence of natural antioxidants applied in vivo and in vitro for the quality of fermented meat products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 252-253. | |
Year: | 1999 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | TUREK Peter | 0 % |
KORIMOVÁ Ľudmila | 0 % | |
KOVÁČ Gabriel | 0 % | |
MÁTÉ Dionýz | 0 % | |
NAGY Jozef | 0 % | |
Autori vydania: | BYSTRICKÝ Pavel | |
Edition: | Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999 Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters S. 252-253 |
|
Publisher: | UVL | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 80-7148-036-3 | |
Research area: | neuvedená | |
Language: | slovak |