Title: The generation and content of biogenic amines in chinese traditional food : [Tvorba a obsah biogénnych amínov v tradičných čínskych potravinách]
Record: WU, Jihong - DIČÁKOVÁ, Zuzana - XIAOSONG, Hu - YONGSONG, Cao - XINGFENG, Guo - ZHIJUN, Li. The generation and content of biogenic amines in chinese traditional food : [Tvorba a obsah biogénnych amínov v tradičných čínskych potravinách] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 257-258.
Year: 2014
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:WU Jihong1 %
DIČÁKOVÁ Zuzana95 %
XIAOSONG Hu1 %
YONGSONG Cao1 %
XINGFENG Guo1 %
ZHIJUN Li1 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 257-258
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-401-1
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: english
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020876-The-generation-and-content-of-biogenic-amines-in-chinese-traditional-food/
Skip to content