Title: | The generation and content of biogenic amines in chinese traditional food : [Tvorba a obsah biogénnych amínov v tradičných čínskych potravinách] | |
Record: | WU, Jihong - DIČÁKOVÁ, Zuzana - XIAOSONG, Hu - YONGSONG, Cao - XINGFENG, Guo - ZHIJUN, Li. The generation and content of biogenic amines in chinese traditional food : [Tvorba a obsah biogénnych amínov v tradičných čínskych potravinách] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 257-258. | |
Year: | 2014 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | WU Jihong | 1 % |
DIČÁKOVÁ Zuzana | 95 % | |
XIAOSONG Hu | 1 % | |
YONGSONG Cao | 1 % | |
XINGFENG Guo | 1 % | |
ZHIJUN Li | 1 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 257-258 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-401-1 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | english | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020876-The-generation-and-content-of-biogenic-amines-in-chinese-traditional-food/ |