Názov: The generation and content of biogenic amines in chinese traditional food : [Tvorba a obsah biogénnych amínov v tradičných čínskych potravinách]
Zápis: WU, Jihong - DIČÁKOVÁ, Zuzana - XIAOSONG, Hu - YONGSONG, Cao - XINGFENG, Guo - ZHIJUN, Li. The generation and content of biogenic amines in chinese traditional food : [Tvorba a obsah biogénnych amínov v tradičných čínskych potravinách] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 257-258.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:WU Jihong1 %
DIČÁKOVÁ Zuzana95 %
XIAOSONG Hu1 %
YONGSONG Cao1 %
XINGFENG Guo1 %
ZHIJUN Li1 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 257-258
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020876-The-generation-and-content-of-biogenic-amines-in-chinese-traditional-food/
Skip to content