Title: Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat]
Record: REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 183-186.
Year: 2015
Category: AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:REITZNEROVÁ Anna50 %
NAGY Jozef30 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, KUKLA Ján, KUKLOVÁ Margita, ŽIDEK Radoslav, ŠNIRC Július, KRÁČMAR Stanislav
Edition: Zborník vedeckých prác
Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave
S. 183-186
Publisher: Ústav ekológie lesa SAV
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Zvolen
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89408-20-7
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023009-Vplyv-huminovych-kyselin-na-rozkladne-zmeny-tukov-v-mase-brojlerovych-kurciat/
Skip to content