Názov: | Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat] | |
Zápis: | REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 183-186. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | |
Autori: | REITZNEROVÁ Anna | 50 % |
NAGY Jozef | 30 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, KUKLA Ján, KUKLOVÁ Margita, ŽIDEK Radoslav, ŠNIRC Július, KRÁČMAR Stanislav | |
Vydanie: | Zborník vedeckých prác Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave S. 183-186 |
|
Vydavateľ: | Ústav ekológie lesa SAV | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Zvolen | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89408-20-7 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023009-Vplyv-huminovych-kyselin-na-rozkladne-zmeny-tukov-v-mase-brojlerovych-kurciat/ |