Názov: Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat]
Zápis: REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 183-186.
Rok vydania: 2015
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:REITZNEROVÁ Anna50 %
NAGY Jozef30 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, KUKLA Ján, KUKLOVÁ Margita, ŽIDEK Radoslav, ŠNIRC Július, KRÁČMAR Stanislav
Vydanie: Zborník vedeckých prác
Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave
S. 183-186
Vydavateľ: Ústav ekológie lesa SAV
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Zvolen
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89408-20-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023009-Vplyv-huminovych-kyselin-na-rozkladne-zmeny-tukov-v-mase-brojlerovych-kurciat/
Skip to content