Title: Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov : [Cheeses and milk proteins as ingredients of meat products]
Record: DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov : [Cheeses and milk proteins as ingredients of meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 79-87.
Year: 2017
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:DIČÁKOVÁ Zuzana80 %
DUDRIKOVÁ Eva20 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 79-87
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-534-6
Research area: 200 - Veterinary Sciences
190 - Agricultural and forestry sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027120-Syry-a-mliecne-bielkoviny-ako-ingrediencie-masovych-vyrobkov/
Skip to content