Názov: | Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov : [Cheeses and milk proteins as ingredients of meat products] | |
Zápis: | DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov : [Cheeses and milk proteins as ingredients of meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 79-87. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | DIČÁKOVÁ Zuzana | 80 % |
DUDRIKOVÁ Eva | 20 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie DVD, S. 79-87 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-534-6 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027120-Syry-a-mliecne-bielkoviny-ako-ingrediencie-masovych-vyrobkov/ |