Title: | Kritérium bezpečnosti a kritérium hygieny procesu v novo zavádzaných mäsových výrobkoch : [Food safety criterion and process hygiene criterion in newly introduced meat products] | |
Record: | ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana. Kritérium bezpečnosti a kritérium hygieny procesu v novo zavádzaných mäsových výrobkoch : [Food safety criterion and process hygiene criterion in newly introduced meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 88-89. | |
Year: | 2017 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | ANDRAŠKOVÁ Tatiana | 70 % |
MAĽA Pavel | 10 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 5 % | |
DIČÁKOVÁ Zuzana | 10 % | |
MAĽOVÁ Jana | 5 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie DVD, S. 88-89 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-534-6 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027121-Kriterium-bezpecnosti-a-kriterium-hygieny-procesu-v-novo-zavadzanych-masovych-vyrobkoch/ |