Title: Kritérium bezpečnosti a kritérium hygieny procesu v novo zavádzaných mäsových výrobkoch : [Food safety criterion and process hygiene criterion in newly introduced meat products]
Record: ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana. Kritérium bezpečnosti a kritérium hygieny procesu v novo zavádzaných mäsových výrobkoch : [Food safety criterion and process hygiene criterion in newly introduced meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 88-89.
Year: 2017
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:ANDRAŠKOVÁ Tatiana70 %
MAĽA Pavel10 %
VÝROSTKOVÁ Jana5 %
DIČÁKOVÁ Zuzana10 %
MAĽOVÁ Jana5 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 88-89
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-534-6
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027121-Kriterium-bezpecnosti-a-kriterium-hygieny-procesu-v-novo-zavadzanych-masovych-vyrobkoch/
Skip to content