Title: | Organoleptické hodnotenie špekáčok z obchodnej siete : [Sensory evaluation of „špekáčky“ from sales network] | |
Record: | SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján - REITZNEROVÁ, Anna - TUREK, Peter - MAĽA, Pavel - ONDERČINOVÁ, Simona. Organoleptické hodnotenie špekáčok z obchodnej siete : [Sensory evaluation of „špekáčky“ from sales network] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 228-233. | |
Year: | 2017 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | SEMJON Boris | 50 % |
MAČANGA Ján | 15 % | |
REITZNEROVÁ Anna | 10 % | |
TUREK Peter | 10 % | |
MAĽA Pavel | 10 % | |
ONDERČINOVÁ Simona | 5 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie DVD, S. 228-233 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-534-6 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027131-Organolepticke-hodnotenie-spekacok-z-obchodnej-siete/ |