Title: Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky : [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives]
Record: MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky : [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36.
Year: 2016
Category: BDE - Professional work in other foreign magazines
Authors:MARCINČÁK Slavomír45 %
POSPIECH Matej45 %
TUREK Peter10 %
Edition: Maso
Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36
Country of issue: Slovakia
ISSN:1210-4086
Research area: 190 - Agricultural and forestry sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027630-Pridavne-latky-v-masovych-vyrobkoch-Definicie-podmienky-pouzitia-a-konzervacne-pridavne-latky/
Skip to content