Názov: Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky : [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives]
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky : [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36.
Rok vydania: 2016
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:MARCINČÁK Slavomír45 %
POSPIECH Matej45 %
TUREK Peter10 %
Vydanie: Maso
Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027630-Pridavne-latky-v-masovych-vyrobkoch-Definicie-podmienky-pouzitia-a-konzervacne-pridavne-latky/
Skip to content