Názov: | Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky : [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives] | |
Zápis: | MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky : [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36. | |
Rok vydania: | 2016 | |
Kategória: | BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch | |
Autori: | MARCINČÁK Slavomír | 45 % |
POSPIECH Matej | 45 % | |
TUREK Peter | 10 % | |
Vydanie: | Maso Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISSN: | 1210-4086 | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027630-Pridavne-latky-v-masovych-vyrobkoch-Definicie-podmienky-pouzitia-a-konzervacne-pridavne-latky/ |