Title: | ÚČINOK CHMEĽU NA SENZORICKÚ KVALITU PIVA : [EFFECT OF HOP ON SENSORY QUALITY OF BEER] | |
Record: | DOROVÁ, Františka - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. ÚČINOK CHMEĽU NA SENZORICKÚ KVALITU PIVA : [EFFECT OF HOP ON SENSORY QUALITY OF BEER] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 51. | |
Year: | 2017 | |
Category: | AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences | |
Authors: | DOROVÁ Františka | 30 % |
BARTKOVSKÝ Martin | 30 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 40 % | |
Autori vydania: | PROKEŠ Marián, GOLDOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica | |
Edition: | Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice 60th Student Scientific Conference Zborník abstraktov 60. ročníka S. 51 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-529-2 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028209-ucINOK-CHMElU-NA-SENZORICKu-KVALITU-PIVA/ |