Title: ÚČINOK CHMEĽU NA SENZORICKÚ KVALITU PIVA : [EFFECT OF HOP ON SENSORY QUALITY OF BEER]
Record: DOROVÁ, Františka - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. ÚČINOK CHMEĽU NA SENZORICKÚ KVALITU PIVA : [EFFECT OF HOP ON SENSORY QUALITY OF BEER] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 51.
Year: 2017
Category: AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:DOROVÁ Františka30 %
BARTKOVSKÝ Martin30 %
MARCINČÁK Slavomír40 %
Autori vydania:PROKEŠ Marián, GOLDOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica
Edition: Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice
60th Student Scientific Conference
Zborník abstraktov 60. ročníka
S. 51
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-529-2
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028209-ucINOK-CHMElU-NA-SENZORICKu-KVALITU-PIVA/
Skip to content