Názov: ÚČINOK CHMEĽU NA SENZORICKÚ KVALITU PIVA : [EFFECT OF HOP ON SENSORY QUALITY OF BEER]
Zápis: DOROVÁ, Františka - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. ÚČINOK CHMEĽU NA SENZORICKÚ KVALITU PIVA : [EFFECT OF HOP ON SENSORY QUALITY OF BEER] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 51.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:DOROVÁ Františka30 %
BARTKOVSKÝ Martin30 %
MARCINČÁK Slavomír40 %
Autori vydania:PROKEŠ Marián, GOLDOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica
Vydanie: Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice
60th Student Scientific Conference
Zborník abstraktov 60. ročníka
S. 51
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-529-2
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028209-ucINOK-CHMElU-NA-SENZORICKu-KVALITU-PIVA/
Skip to content