Title: Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov : [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat]
Record: BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov : [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 16.
Year: 2017
Category: AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:BARTKOVSKÝ Martin55 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
MAČANGA Ján10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
KOVALÍK Pavol5 %
ČERTÍK Milan5 %
KLEMPOVÁ Tatiana5 %
Edition: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice
Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie
CD ROM, S. 16
Publisher: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Bratislava
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89738-12-0
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028236-Vplyv-skrmovania-fermentovaneho-krmiva-na-chemicke-zlozenie-a-senzoricke-parametre-prsnej-svaloviny/
Skip to content