Názov: | Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov : [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat] | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov : [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 16. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 55 % |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
MAČANGA Ján | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
KOVALÍK Pavol | 5 % | |
ČERTÍK Milan | 5 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
Vydanie: | Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie CD ROM, S. 16 |
|
Vydavateľ: | Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89738-12-0 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028236-Vplyv-skrmovania-fermentovaneho-krmiva-na-chemicke-zlozenie-a-senzoricke-parametre-prsnej-svaloviny/ |