Názov: Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov : [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat]
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov : [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 16.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:BARTKOVSKÝ Martin55 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
MAČANGA Ján10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
KOVALÍK Pavol5 %
ČERTÍK Milan5 %
KLEMPOVÁ Tatiana5 %
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice
Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie
CD ROM, S. 16
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-12-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028236-Vplyv-skrmovania-fermentovaneho-krmiva-na-chemicke-zlozenie-a-senzoricke-parametre-prsnej-svaloviny/
Skip to content