Title: Účinok prídavania 1 % humínových látok do kŕmnych zmesí brojlerov na výťažnosť a chemické zloženie mäsa : [The effect of 1 % humic acids feed addition on carcass yield and chemical composition of broiler meat]
Record: MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOSTILNÍKOVÁ, Nikola - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin - MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavania 1 % humínových látok do kŕmnych zmesí brojlerov na výťažnosť a chemické zloženie mäsa : [The effect of 1 % humic acids feed addition on carcass yield and chemical composition of broiler meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 130-134.
Year: 2018
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:MARCINČÁKOVÁ Dana36 %
KOSTILNÍKOVÁ Nikola1 %
JAĎUTTOVÁ Iveta1 %
MELLEN Martin1 %
MAČANGA Ján20 %
BARTKOVSKÝ Martin1 %
VÁCZI Peter10 %
MARCINČÁK Slavomír30 %
Autori vydania:NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat
Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD ROM, S. 130-134
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-580-3
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029385-ucinok-pridavania-1-huminovych-latok-do-krmnych-zmesi-brojlerov-na-vytaznost-a-chemicke-zlozenie-m/
Skip to content