Názov: | Účinok prídavania 1 % humínových látok do kŕmnych zmesí brojlerov na výťažnosť a chemické zloženie mäsa : [The effect of 1 % humic acids feed addition on carcass yield and chemical composition of broiler meat] | |
Zápis: | MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOSTILNÍKOVÁ, Nikola - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin - MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavania 1 % humínových látok do kŕmnych zmesí brojlerov na výťažnosť a chemické zloženie mäsa : [The effect of 1 % humic acids feed addition on carcass yield and chemical composition of broiler meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 130-134. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | MARCINČÁKOVÁ Dana | 36 % |
KOSTILNÍKOVÁ Nikola | 1 % | |
JAĎUTTOVÁ Iveta | 1 % | |
MELLEN Martin | 1 % | |
MAČANGA Ján | 20 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 1 % | |
VÁCZI Peter | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 30 % | |
Autori vydania: | NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie CD ROM, S. 130-134 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-580-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029385-ucinok-pridavania-1-huminovych-latok-do-krmnych-zmesi-brojlerov-na-vytaznost-a-chemicke-zlozenie-m/ |