Title: Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny stehennej svaloviny kurčiat : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken thigh meat]
Record: BARTKOVSKÝ, Martin - ROBA, Pavol - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny stehennej svaloviny kurčiat : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken thigh meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 151-155.
Year: 2018
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:BARTKOVSKÝ Martin50 %
ROBA Pavol15 %
HUDÁK Marek5 %
TUREK Peter10 %
KLEMPOVÁ Tatiana1 %
ČERTÍK Milan1 %
MARCINČÁK Slavomír18 %
Autori vydania:NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat
Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD ROM, S. 151-155
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-580-3
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029389-Vplyv-skrmovania-10-fermentovaneho-krmiva-na-profil-mastnych-kyselin-a-oxidacne-zmeny-stehennej-sv/
Skip to content