Title: | Vplyv skrmovania fermentov krmiva na mäso brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed on broiler meat] | |
Record: | BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - HUDÁK, Marek - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentov krmiva na mäso brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed on broiler meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 28-30. | |
Year: | 2018 | |
Category: | BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference) | |
Authors: | BARTKOVSKÝ Martin | 70 % |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 5 % | |
MAČANGA Ján | 15 % | |
HUDÁK Marek | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 5 % | |
Edition: | Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca zborník príspevkov z XI. vedeckej konferencie, Nitra, 21.-22. november 2018 S. 28-30 |
|
Publisher: | Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Bratislava | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-89738-18-2 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030779-Vplyv-skrmovania-fermentov-krmiva-na-maso-brojlerovych-kurciat/ |