Názov: | Vplyv skrmovania fermentov krmiva na mäso brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed on broiler meat] | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - HUDÁK, Marek - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentov krmiva na mäso brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed on broiler meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 28-30. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 70 % |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 5 % | |
MAČANGA Ján | 15 % | |
HUDÁK Marek | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 5 % | |
Vydanie: | Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca zborník príspevkov z XI. vedeckej konferencie, Nitra, 21.-22. november 2018 S. 28-30 |
|
Vydavateľ: | Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89738-18-2 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030779-Vplyv-skrmovania-fermentov-krmiva-na-maso-brojlerovych-kurciat/ |