Názov: Vplyv skrmovania fermentov krmiva na mäso brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed on broiler meat]
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - HUDÁK, Marek - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentov krmiva na mäso brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed on broiler meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 28-30.
Rok vydania: 2018
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:BARTKOVSKÝ Martin70 %
MARCINČÁKOVÁ Dana5 %
MAČANGA Ján15 %
HUDÁK Marek5 %
MARCINČÁK Slavomír5 %
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca
zborník príspevkov z XI. vedeckej konferencie, Nitra, 21.-22. november 2018
S. 28-30
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-18-2
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030779-Vplyv-skrmovania-fermentov-krmiva-na-maso-brojlerovych-kurciat/
Skip to content