Title: Vybrané antimikrobiálne vlastnosti kmeňov Lactobacillus plantarum zo surového ovčieho mlieka : [Selected antimicrobial properties of Lactobacillus plantarum strains from raw ewes milk]
Record: VATAŠČINOVÁ, Tatiana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel. Vybrané antimikrobiálne vlastnosti kmeňov Lactobacillus plantarum zo surového ovčieho mlieka : [Selected antimicrobial properties of Lactobacillus plantarum strains from raw ewes milk] In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 59-63.
Year: 2019
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:VATAŠČINOVÁ Tatiana25 %
DIČÁKOVÁ Zuzana25 %
PAULSEN Peter5 %
BAUER Susanne5 %
PIPOVÁ Monika20 %
MAĽA Pavel20 %
Autori vydania:HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ŠILHÁR Stanislav
Edition: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby)
XIX. Food products safety and quality management - human health (agriculture-commerce-services)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
S. 59-63
Publisher: ELSEWA
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89385-48-5
Research area: 190 - Agricultural and forestry sciences
120 - Chemistry, chemical technology and biotechnology
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033781-Vybrane-antimikrobialne-vlastnosti-kmenov-Lactobacillus-plantarum-zo-suroveho-ovcieho-mlieka/
Skip to content