Názov: Vybrané antimikrobiálne vlastnosti kmeňov Lactobacillus plantarum zo surového ovčieho mlieka : [Selected antimicrobial properties of Lactobacillus plantarum strains from raw ewes milk]
Zápis: VATAŠČINOVÁ, Tatiana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel. Vybrané antimikrobiálne vlastnosti kmeňov Lactobacillus plantarum zo surového ovčieho mlieka : [Selected antimicrobial properties of Lactobacillus plantarum strains from raw ewes milk] In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 59-63.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:VATAŠČINOVÁ Tatiana25 %
DIČÁKOVÁ Zuzana25 %
PAULSEN Peter5 %
BAUER Susanne5 %
PIPOVÁ Monika20 %
MAĽA Pavel20 %
Autori vydania:HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ŠILHÁR Stanislav
Vydanie: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby)
XIX. Food products safety and quality management - human health (agriculture-commerce-services)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
S. 59-63
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-48-5
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033781-Vybrane-antimikrobialne-vlastnosti-kmenov-Lactobacillus-plantarum-zo-suroveho-ovcieho-mlieka/
Skip to content